Фірмовий інтернет-магазин Leatherman в Україні
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Укр

ВАЖЛИВО!

Шановні клієнти! Звертаємо увагу, що купуючи в нас мультитул Leatherman – Ви отримуєте офіційний товар з офіційною гарантією 25 років! Це важливо, з причини насичення ринку великою кількістю не офіційного товару!

Новою поштою до відділення

Доставка здійснюється на зручне Вам відділення компанії "Нова пошта".
При замовленні від 2000 грн - доставка безкоштовна.
При замовленні до 2000 грн - за тарифами компанії "Нова пошта".

Способи оплати:

  • готівкою у відділенні
  • банківською карткою у відділенні
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком

Кур'єром на Вашу адресу

Доставка здійснюється кур'єром на Вашу адресу
Способи оплати:

  • готівкою кур'єру
  • банківською карткою кур'єру
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком
  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Офіційна гарантія від виробника 25 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ножиці Leatherman Raptor Rescue Blue, utility чохол 832609

В наявності
Артикул: 832609
5 040 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Leatherman Raptor Rescue Blue є багатофункціональними складними ножицями, виконаними з якісної нержавіючої сталі. Вони є комбінацією шести унікальних інструментів, розроблених спеціально для співробітників служб порятунку та екстреної допомоги, для забезпечення швидкого та безпечного доступу до необхідних інструментів у будь-якій екстреній ситуації. Цей багатофункціональний інструмент також підходить для широкого використання, включаючи виробничі процеси, швейні підприємства, кулінарні потреби та садові роботи.

 

Складний мультитул Leatherman Raptor Rescue Blue 832609

 

Прилад для екстрених ситуацій

Розроблений спільно медичними працівниками, військовими лікарями та пожежниками, які мають досвід роботи з традиційними ножицями, Raptor є оптимально збалансованим інструментом для екстрених умов. Він забезпечує вам всі необхідні функції для своєчасного та ефективного надання допомоги, мінімізуючи кількість зайвих елементів, які можуть збільшити ризики в екстремальних умовах.

 

6 різних інструментів

Leatherman Raptor оснащений шістьма інструментами: ножицями для швидкого різу, відкривачем для кисневих балонів, кільцерезом для видалення кілець або розрізання об'єктів відповідного діаметру, вольфрам-карбідним склобоєм, вбудованим в ручку, лінійкою та стропорізом. Ножиці, стропоріз та кільцеріз надаються вже заточеними для зручності використання. Комплект поставляється в привабливій коробці з чорно-жовтим забарвленням, що містить детальні інструкції, сам інструмент та спеціальний пристрій для надійного кріплення на поясних штанах або на обладнанні з PALS-стропами.

Мультитул Leatherman Raptor Rescue Blue з ножицями, кільцерізом, склобоєм, відкривачем для кисневих циліндрів, лінійкою та стропорізом

 

Медичні ножиці

Міцні матеріали, такі як нейлонові ремені, шкіра до 2,5 мм завтовшки, тканина Cordura щільністю 1000 день, паракорд 550 типу і звичайна тканина ріп-стоп, можна легко і швидко прорізати. У той же час різання звичайного паперу може бути утруднене через довжину і товщину ріжучої кромки. Обслуговування інструменту не потребує особливих умінь чи додаткових інструментів; Для демонтажу, очищення та потенційного заточування ножиць достатньо відвернути один осьовий болт, що підходить під стандартний торкс T9.

Кишеньковий мультитул Leatherman Raptor у кобурі

 

Вбудований стропоріз

Розташований зовні різак для стропів легко і швидко вводиться в робочий стан, не вимагаючи повного розкриття. Його можна просто витягнути через отвір для кисневого балона, використовуючи лише великий палець. Різак призначений для швидкого та безпечного розрізання ременів безпеки, страхувальних років та інших жорстких матеріалів. У відкритому стані різак фіксується за допомогою власного пружинного замку.

Чохол багатофункціонального інструменту Leatherman Raptor Rescue

 

Багатофункціональний інструмент

Leatherman Raptor Rescue Blue додатково оснащений ключем для кисневого балона, інструментом для видалення кілець та лінійкою, які можуть знадобитися в екстрених обставинах. Вбудований склобій дозволяє без особливих зусиль розбити автомобільне або будь-яке інше скло для надання невідкладної допомоги. Конструкція пристрою включає отвір для ременя і вигнуту сталеву кліпсу для надійного кріплення на одязі або обладнанні без використання кріплення, що додається.

Портативний мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue Blue з отвором для темляка

 

Надійність матеріалів

Основним матеріалом мультитула служить нержавіюча сталь 420 HC, що доповнюється алюмінієвими елементами та накладками з посиленого нейлону. Цей вид сталі зазвичай використовується у виробництві ножів та інструментів завдяки його чудовим властивостям. Баланс між міцністю та ударною в'язкістю цієї сталі ідеальний, що забезпечує широкий діапазон використання інструменту Leatherman.

Багатофункціональний інструмент Leatherman Raptor Rescue з накладками із посиленого нейлону

 

Ретельно продумана конструкція

Всі гострі частини кишенькового мультитулу захищені у складеному та розкритому станах, що мінімізує ризик випадкових порізів. Пристрій забезпечений універсальним кріпленням, що складається з основи та чохла, з'єднаних металевим гвинтом. Дизайн чохла дозволяє закріплювати пристрій як у складеному, так і розкритому стані. Підставку для фіксації можна встановити з будь-якої сторони чохла і вона передбачає можливість регульованого обертання та закріплення чохла у 12 позиціях, обертаючись на 360 градусів (потрібно злегка послабити осьовий гвинт). Ножиці фіксуються у робочому стані двома пружинними металевими кнопками, зробленими у вигляді трикутника та прикрашеними іконою замка. Для складання інструменту необхідно натиснути кнопки одночасно або по черзі, а потім повернути ручку на 180 градусів. Витягти інструмент можна однією рукою.

Портативний мультитул Leatherman Raptor Rescue Blue 832609

 

Компактні габарити

У розкритому стані довжина ножиць-мультитула становить 203 мм, а у складеному - 127 мм, максимальна ширина у складеному вигляді - 48 мм, загальна товщина - 17 мм, товщина лез - 3 мм, довжина ріжучої кромки - 48 мм. Вага без додаткового кріплення становить приблизно 164 грами, з кріпленням цей показник збільшується до 228 грамів.

 

Інструменти

Ножиці, кільцеріз, склобій, відкривач для кисневих циліндрів, лінійка та стропоріз мультитула Leatherman Raptor

  1. Медичні ножиці
  2. Стропоріз
  3. Кільцеріз
  4. Лінійка 5 см
  5. Кисневий ключ
  6. Склобій

 

Функції

Мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue Blue з кишеньковим затиском

  1. Отвір для темляка. Це дозволяє надійно та безпечно прив'язати інструмент до шнура.
  2. Кліпса для кишені. Можна використовувати змінну кліпсу для закріплення мультитула на кишені чи петлі ременя. Кліпсу можна легко зняти, коли це потрібно.

 

Що в комплекті?

Коробка мультитула Leatherman Raptor Rescue з чохлом-кріпленням та кишеньковою кліпсою

  1. Ножиці
  2. Знімна кишенькова кліпса
  3. Чохол-кріплення
  4. Коробка
Вид  Ножиці-мультитул
Тип  Кишеньковий
Кількість інструментів  6
Призначений для  Саду та огороду, Хобі та DIY, Кемпінгу та туризму, Військових, Спецслужб та парамедиків
Система блокування  Є
Матеріал  Нержавіюча сталь 420HC, Склонаповнений нейлон, Карбід
Довжина у складеному стані, мм  127
Довжина в розкладеному стані, мм  203
Довжина леза, мм  48
Загальна товщина, мм  17
Ширина, мм  48
Вага, г  164
Гарантія  25 років Офіційної Гарантії
Вгору