Фірмовий інтернет-магазин Leatherman в Україні
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Укр

ВАЖЛИВО!

Шановні клієнти! Звертаємо увагу, що купуючи в нас мультитул Leatherman – Ви отримуєте офіційний товар з офіційною гарантією 25 років! Це важливо, з причини насичення ринку великою кількістю не офіційного товару!

Новою поштою до відділення

Доставка здійснюється на зручне Вам відділення компанії "Нова пошта".
При замовленні від 2000 грн - доставка безкоштовна.
При замовленні до 2000 грн - за тарифами компанії "Нова пошта".

Способи оплати:

  • готівкою у відділенні
  • банківською карткою у відділенні
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком

Кур'єром на Вашу адресу

Доставка здійснюється кур'єром на Вашу адресу
Способи оплати:

  • готівкою кур'єру
  • банківською карткою кур'єру
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком
  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Офіційна гарантія від виробника 25 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ножиці Leatherman Raptor Rescue Green, utility чохол 832335

В наявності
Артикул: 832335
4 920 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Leatherman Raptor Rescue Green є багатофункціональними складними ножицями, виконаними з корозійно-стійкої сталі. Вони поєднують у собі повний набір із шести різнобічних інструментів, націлених задоволення потреб рятувальників і персоналу служб швидкого реагування. У будь-якій критичній ситуації вони забезпечують негайний та безпечний доступ до необхідного обладнання. Цей багатоцільовий інструмент ідеально підходить не тільки для екстрених служб, але і як універсальні ножиці для садових робіт, для ваших хобі - швейної галузі, або кулінарії.

 

Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Green 832335 із вбудованим стропорізом

 

Прилад для екстрених ситуацій

Спільно розроблений медичними фахівцями, військовими лікарями та пожежниками, які використовують звичайні ножиці, Raptor є ідеально збалансованим інструментом для екстрених умов. Він забезпечує необхідний набір функцій для швидкої та ефективної допомоги, мінімізуючи кількість зайвих елементів, які можуть створити додаткові ризики в екстремальних обставинах.

 

6 різних інструментів

Leatherman Raptor Rescue Green оснащений шістьма універсальними інструментами: ножицями для миттєвого розрізання, пристроєм для відкриття кисневих балонів, пристроєм для видалення кілець або розрізання об'єктів відповідного діаметра, вбудованим в рукоятку склорізом з вольфрам-карбідною гострою частиною, лінійкою та пристроєм. Ножиці, пристрій для розрізання строп та пристрій для видалення кілець заздалегідь заточені для зручності використання. Комплект поставляється в помітній чорно-жовтій упаковці з детальною інструкцією, інструментом та спеціальним пристроєм для безпечного кріплення на поясі штанів або на PALS-стропах обладнання.

6 інструментів мультитулу Leatherman Raptor Rescue

 

Медичні ножиці

Стійкі матеріали, включаючи нейлонові стропи, шкіру до 2,5 мм завтовшки, тканину Cordura із щільністю до 1000 деньє, 550-тип парашутний шнур та стандартну тканину ріп-стоп, можна з легкістю та швидко розділити. Тим не менш, різання звичайного аркуша паперу може уявити складності через розміри та масу ріжучої кромки. Обслуговування інструменту не вимагатиме від вас особливих навичок чи інструментів; Для демонтажу, очищення та потенційного заточування ножиць достатньо розгорнути один центральний гвинт, який відповідає стандартній головці торкс T9.

Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue Green у кобурі

 

Вбудований стропоріз

Стропоріз, що знаходиться на зовнішній частині, можна легко та швидко привести в дію, не вимагаючи повного розкриття. Використовуючи лише великий палець, його можна легко витягти через отвір для кисневого балона. Стропоріз призначений для швидкого та безпечного розрізання ременів безпеки, страхувальних строп та інших стійких матеріалів. Коли розкрито, стропоріз зафіксовано за допомогою власного пружинного замка.

 

Багатофункціональний інструмент

Leatherman Raptor додатково обладнаний ключем для кисневих балонів, кільцерізом та вимірювальною лінійкою, які можуть знадобитися у надзвичайних обставинах. Вбудований склоріз полегшує руйнування автомобільного або іншого скла для надання першої медичної допомоги. Конструкція пристрою включає отвір для ременя та вигнуту сталеву кліпсу для надійного кріплення на одязі або устаткуванні без використання кріплення, що входить до комплекту.

Багатофункціональний інструмент Leatherman Raptor у чохлі

 

Надійність матеріалів

Основу матеріалу становить нержавіюча сталь 420 HC, що доповнюється алюмінієвими елементами та нейлоновими підсиленнями. Ця сталь дуже популярна у виготовленні ножів та інструментів завдяки її чудовим характеристикам. Ударна в'язкість та міцність цього виду стали ідеально поєднуються, що робить кишеньковий мультитул придатним для виконання широкого спектру робіт.

Портативний мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue Green 832335

 

Ретельно продумана конструкція

Всі гострі деталі ножиць-мультитула захищені у складеному та розкладеному вигляді, виключаючи ризик випадкових поранень. Пристрій оснащений універсальною системою кріплення, що складається з базової платформи та ножен, з'єднаних металевим штифтом. Дизайн ножен дозволяє фіксувати прилад у складеному та розкладеному станах. Фіксатор можна встановити з будь-якого боку ножен і дозволяє повертати і фіксувати ножни в 12 позиціях, обертаючись на 360 градусів (при необхідності злегка послабити осьовий штифт). Ножиці мультитулу зафіксовані у робочому стані за допомогою двох пружинних металевих кнопок, виконаних у формі трикутників та прикрашених символом замка. Щоб скласти інструмент, потрібно натиснути кнопки одночасно або по черзі, а потім повернути ручку на 180 градусів. Процес вилучення інструменту можна виконати однією рукою.

Мультитул Leatherman Raptor Rescue Green з фіксацією інструментів у робочому положенні

 

Компактні габарити

У розкритому вигляді довжина становить 203 мм, а у складеному - 127 мм, максимальна ширина у складеному вигляді - 48 мм, загальна товщина - 17 мм, товщина лез - 3 мм, довжина ріжучої кромки - 48 мм. Вага без додаткового кріплення становить приблизно 164 грами, з кріпленням цей показник збільшується до 228 грамів.

 

Інструменти

Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue 6 в 1

  1. Медичні ножиці
  2. Стропоріз
  3. Кільцеріз
  4. Лінійка 5 см
  5. Кисневий ключ
  6. Склобій

 

Функції

Портативний мультиінструмент Leatherman Raptor з кишеньковим затиском

  1. Отвір для темляка. Дозволяє надійно та безпечно прикріпити інструмент до шнурка.
  2. Кліпса для кріплення. Можна використовувати знімну кліпсу для кріплення мультитула Leatherman до кишені або петлі ременя. Кліпсу можна легко від'єднати, коли це буде потрібно.

 

Що в комплекті?

Мультитул Leatherman Raptor Rescue Green в коробці з чохлом-кріпленням і кишеньковою кліпсою

  1. Ножиці
  2. Знімна кишенькова кліпса
  3. Чохол-кріплення
  4. Коробка
Вид  Ножиці-мультитул
Тип  Кишеньковий
Кількість інструментів  6
Призначений для  Саду та огороду, Хобі та DIY, Кемпінгу та туризму, Військових, Спецслужб та парамедиків
Система блокування  Є
Матеріал  Нержавіюча сталь 420HC, Склонаповнений нейлон, Карбід
Довжина у складеному стані, мм  127
Довжина в розкладеному стані, мм  203
Довжина леза, мм  48
Загальна товщина, мм  17
Ширина, мм  48
Вага, г  164
Гарантія  25 років Офіційної Гарантії
Вгору