Фірмовий інтернет-магазин Leatherman в Україні
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Укр

ВАЖЛИВО!

Шановні клієнти! Звертаємо увагу, що купуючи в нас мультитул Leatherman – Ви отримуєте офіційний товар з офіційною гарантією 25 років! Це важливо, з причини насичення ринку великою кількістю не офіційного товару!

Новою поштою до відділення

Доставка здійснюється на зручне Вам відділення компанії "Нова пошта".
При замовленні від 2000 грн - доставка безкоштовна.
При замовленні до 2000 грн - за тарифами компанії "Нова пошта".

Способи оплати:

  • готівкою у відділенні
  • банківською карткою у відділенні
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком

Кур'єром на Вашу адресу

Доставка здійснюється кур'єром на Вашу адресу
Способи оплати:

  • готівкою кур'єру
  • банківською карткою кур'єру
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком
  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Офіційна гарантія від виробника 25 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ножиці Leatherman Raptor Rescue Orange/Black, utility чохол 832170

В наявності
Артикул: 832170
5 040 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Leatherman Raptor – це багатофункціональні складні ножиці, створені з міцної нержавіючої сталі. Інструмент являє собою набір із шести різних пристроїв, спеціально розроблених для рятувальників та співробітників служб екстреного реагування, що гарантує швидкий та безпечний доступ до необхідних пристроїв у будь-якій ситуації. Це універсальне рішення також підходить для використання у виробництві, швейній промисловості, кухні та навіть у саду.

 

Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor для рятувальників та співробітників служб екстреного реагування

 

Прилад для екстрених ситуацій

У процесі спільної розробки медичних працівників, військових лікарів та пожежників, які мали досвід роботи з традиційними ножицями, було створено Raptor – ідеально збалансований інструмент для екстрених умов. Цей інструмент пропонує необхідні функції для швидкої та ефективної допомоги, мінімізуючи при цьому кількість зайвих елементів, які можуть стати джерелом додаткових ризиків у критичних ситуаціях.

 

6 різних інструментів

Leatherman Raptor Rescue Orange/Black включає шість інструментів: ножиці для швидкого різу, відкривач для балонів з киснем, кільцеріз для зняття кілець або різання відповідного діаметру, вбудований в ручку склобій з вольфрам-карбіду, лінійка і стропоріз. Ножиці, стропоріз та кільцеріз кишенькового мультитулу заточені заздалегідь для зручності у використанні. Весь комплект поставляється у помітній чорно-жовтій упаковці з докладними інструкціями, інструментом та спеціальним кріпленням для надійного кріплення на ремені штанів або обладнанні з PALS-стропами.

Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Orange/Black із спеціальним кріпленням для надійного кріплення на ремені штанів або обладнанні з PALS-стропами

 

Медичні ножиці

Міцні матеріали, включаючи нейлонові ремені, шкіру товщиною до 2,5 мм, тканину Cordura із щільністю 1000 день, 550-й паракорд та звичайну тканину ріп-стоп, можуть бути просто та швидко оброблені цим мультитулом. Однак, різання стандартного паперу може викликати деякі складності через розміри та товщину ріжучої грані. Догляд за цим інструментом не потребує спеціальних умінь чи обладнання; Для демонтажу, очищення та можливого заточування ножиць достатньо використовувати один осьовий болт, який підходить для стандартного торксу T9.

Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue Orange/Black 832170 з отвором для темляка

 

Вбудований стропоріз

Сконструйований на зовнішній стороні стропоріз легко активується, не вимагаючи повного відкриття. За допомогою великого пальця він може бути витягнутий через отвір для балона з киснем. Стропоріз розроблений компанією Leatherman для швидкої та безпечної обробки ременів безпеки, страхувальних пристроїв та інших жорстких матеріалів. У розкритому положенні стропоріз зафіксований за допомогою власного пружинного замка.

Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Orange/Black із вбудованим стропорізом

 

Багатофункціональний інструмент

Leatherman Raptor Rescue Orange/Black також пропонує ключ для балона з киснем, кільцерізом та лінійкою, які можуть бути необхідні в екстрених ситуаціях. Вбудований склобій забезпечує можливість швидкого розбиття автомобільного або іншого скла для надання першої допомоги. Конструкція пристрою включає отвір для ремінця та вигнуту сталеву кліпсу для надійного кріплення на одязі або обладнанні, що позбавляє необхідності використання додаткових кріпильних елементів, що входять до комплекту.

Вбудований склобій мультитулу Leatherman Raptor

 

Надійність матеріалів

Головним матеріалом служить нержавіюча сталь 420 HC, доповнена алюмінієвими вставками та елементами з посиленого нейлону. Ця сталь активно використовується у виготовленні різних ножів та інструментів, маючи чудові споживчі властивості. Баланс міцності та ударної в'язкості цього матеріалу забезпечує можливість застосування інструменту для широкого спектру робіт.

Багатофункціональний інструмент Leatherman Raptor Rescue із нержавіючої сталі 420 HC

 

Ретельно продумана конструкція

Усі ріжучі елементи у складеному чи відкритому стані перебувають у безпеці, що мінімізує ризик випадкових порізів. Ножиці-мультитул оснащені універсальним механізмом кріплення, що складається з основи та ножен, з'єднаних металевим болтом. Дизайн ножен дозволяє закріплювати інструмент як у складеному, так і у розкладеному вигляді. Основу можна встановити з будь-якої сторони ножен і дозволяє обертати і фіксувати ножни у 12 положеннях на 360 градусів (при цьому осьовий болт потрібно трохи послабити). Ножиці фіксуються у робочому стані двома пружинними металевими кнопками, виконаними у вигляді трикутників та доповненими символом замка. Для складання інструменту потрібно одночасно або по черзі натиснути кнопки і повернути рукоятку на 180 градусів. Витягування інструменту можливо однією рукою.

Мультинструмент Leatherman Raptor Rescue Orange/Black 832170 з кишеньковим затиском

 

Компактні габарити

У розкритому стані довжина становить 203 мм, а в складеному - 127 мм, максимальна ширина у складеному вигляді - 48 мм, загальна товщина - 17 мм, товщина лез - 3 мм, довжина ріжучої кромки - 48 мм. Вага без додаткового кріплення становить приблизно 164 грами, з кріпленням цей показник збільшується до 228 грамів.

 

Інструменти

Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor Rescue 6 в 1

  1. Медичні ножиці
  2. Стропоріз
  3. Кільцеріз
  4. Лінійка 5 см
  5. Кисневий ключ
  6. Склобій

     

    Функції

    Багатофункціональний інструмент Leatherman Raptor Rescue

    1. Є отвір для темляка. Це дозволяє безпечно та надійно прикріпити інструмент до троса.
    2. Ви можете використовувати окремий кишеньковий кліп для кріплення інструменту до кишені або петлі ременя. Затискач можна легко зняти, коли потрібно

     

    Що в комплекті?

    Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Orange/Black 832170 у коробці з чохлом-кріпленням та кишеньковою кліпсою

    1. Ножиці
    2. Знімна кишенькова кліпса
    3. Чохол-кріплення
    4. Коробка
Вид  Ножиці-мультитул
Тип  Кишеньковий
Кількість інструментів  6
Призначений для  Саду та огороду, Хобі та DIY, Кемпінгу та туризму, Військових, Спецслужб та парамедиків
Система блокування  Є
Матеріал  Нержавіюча сталь 420HC, Склонаповнений нейлон, Карбід
Довжина у складеному стані, мм  127
Довжина в розкладеному стані, мм  203
Довжина леза, мм  48
Загальна товщина, мм  17
Ширина, мм  48
Вага, г  164
Гарантія  25 років Офіційної Гарантії
Вгору