Фірмовий інтернет-магазин Leatherman в Україні
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Укр

ВАЖЛИВО!

Шановні клієнти! Звертаємо увагу, що купуючи в нас мультитул Leatherman – Ви отримуєте офіційний товар з офіційною гарантією 25 років! Це важливо, з причини насичення ринку великою кількістю не офіційного товару!

Новою поштою до відділення

Доставка здійснюється на зручне Вам відділення компанії "Нова пошта".
При замовленні від 2000 грн - доставка безкоштовна.
При замовленні до 2000 грн - за тарифами компанії "Нова пошта".

Способи оплати:

  • готівкою у відділенні
  • банківською карткою у відділенні
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком

Кур'єром на Вашу адресу

Доставка здійснюється кур'єром на Вашу адресу
Способи оплати:

  • готівкою кур'єру
  • банківською карткою кур'єру
  • банківською карткою онлайн у нашому магазині при оформленні замовлення
  • за безготівковим розрахунком
  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Офіційна гарантія від виробника 25 років.

Відгуки 1
ідеальний набір. ножиці та стропоріз дуже гострі, сподіваюсь такими будуть ще довго.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ножиці Leatherman Raptor Rescue Tan, utility чохол 832174

В наявності
Артикул: 832174
4 920 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Leatherman Raptor Rescue Tan - складні ножиці, виготовлені з корозії сталі, що не піддається. Цей продукт є арсеналом із шести унікальних інструментів, розроблених з особливими потребами рятувальників та співробітників служб екстреного реагування на увазі, забезпечуючи негайний та безпечний доступ до необхідного обладнання в будь-якій терміновій ситуації. Цей багатофункціональний пристрій підходить не тільки для парамедиків, але і як загальні ножиці на виробничій лінії, текстильній галузі, кухні або в саду.

 

Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Tan 832174 для парамедиків, для текстильної галузі, для кухні та саду

 

Прилад для екстрених ситуацій

Спільне зусилля лікарів, військових фахівців та пожежників, які мають досвід роботи з традиційними ножицями, призвело до створення Raptor – ідеального мультиінструменту для екстрених обставин. Цей інструмент надає вам необхідну функціональність для швидкого та ефективного реагування, зменшуючи кількість небажаних елементів, які можуть створити додаткові ризики в екстремальних умовах.

 

6 різних інструментів

Leatherman Raptor включає шість інструментів: ножиці для швидкої обробки, відкривач для кисневих циліндрів, кільцеріз для видалення кілець або розрізання відповідного розміру, вбудований в рукоятку вольфрам-карбідний склобій, лінійку і стропоріз. Ножиці, стропоріз та кільцеріз попередньо заточені для зручності використання. Набір поставляється в яскравій чорно-жовтій упаковці Leatherman з докладним керівництвом, інструментом та спеціальною системою кріплення для безпечного носіння на ремені або на обладнанні з PALS-стропами.

Ножиці, відкривач для кисневих циліндрів, кільцеріз, склобій, лінійка та стропоріз мультитула Leatherman Raptor

 

Медичні ножиці

Тверді матеріали, включаючи нейлонові ремені, шкіру до 2,5 мм завтовшки, тканину Cordura щільністю 1000 день, 550-й паракорд і стандартну тканину ріп-стоп, можуть бути швидко і просто оброблені цими ножицями. У той же час різання звичайного паперу може представляти складності через розмір і товщину ріжучої грані. Інструмент не вимагає спеціалізованих навичок або обладнання для догляду; Для демонтажу, чищення і, при необхідності, заточування ножиць досить просто відкрутити один осьовий болт, який підходить під стандартний торкс T9.

Медичні ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue Tan 832174

 

Вбудований стропоріз

Стропоріз ножиць-мультитула, розташований із зовнішнього боку, швидко і легко переходить у робочий режим, не вимагаючи повного відкриття. Використовуючи лише великий палець, його можна легко витягнути через отвір для кисневого балона. Цей різак розроблений для швидкого та безпечного розрізання ременів безпеки, страхувальних прив'язків та інших твердих матеріалів. У відкритому стані різак фіксується за допомогою свого власного пружинного замку.

Вбудований стропоріз мультитулу Leatherman Raptor Rescue Tan

 

Багатофункціональний інструмент

Leatherman Raptor Rescue Tan додатково оснащений ключем для кисневого балона, кільцерезом і лінійкою, які вкрай корисні в ситуаціях екстреної необхідності. Вбудований склобій дозволяє легко зруйнувати автомобільне або інше скло для надання невідкладної допомоги. Конструкція пристрою передбачає отвір для кріплення ременя та вигнуте сталеве скріплення для безпечного закріплення на одязі або обладнанні без необхідності використання кріплення, що включено в комплект.

Багатофункціональний інструмент Leatherman Raptor

 

Надійність матеріалів

Основним матеріалом для виготовлення служить нержавіюча сталь 420 HC, додатково посилена алюмінієвими деталями та нейлоновими накладками. Даний тип стали набув поширення у виробництві ножів та мультитулів завдяки його чудовим споживчим властивостям. Баланс міцності та ударної в'язкості цієї сталі дозволяє застосовувати інструмент у широкому діапазоні завдань.

Складний мультитул Leatherman Raptor Rescue Tan з нержавіючої сталі 420 HC

 

Ретельно продумана конструкція

Всі гострі частини захищені у складеному та розкладеному положеннях, що унеможливлює ризик випадкових травм. Інструмент оснащений універсальним кріпильним пристроєм, що включає базу та ножен, з'єднані за допомогою металевого болта. Конструкція ножен передбачає фіксацію інструменту як у складеному, так і в розкладеному стані. База кріплення може бути встановлена з будь-якої сторони ножен і дозволяє регулювати кут повороту і фіксацію ножен у 12 положеннях з поворотом на 360 градусів (при необхідності злегка послабивши осьовий болт). У робочому стані ножиці фіксуються двома пружинними металевими кнопками у вигляді трикутника з іконкою замка. Для складання інструменту достатньо натиснути на кнопки одночасно або послідовно, а потім повернути рукоятку на 180 градусів. Вилучення інструменту можливе однією рукою.

Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue з кишеньковим затиском

 

Компактні габарити

У розкладеному вигляді довжина інструменту становить 203 мм, а в складеному - 127 мм, максимальна ширина у складеному вигляді - 48 мм, загальна товщина - 17 мм, товщина лез - 3 мм, довжина ріжучої кромки - 48 мм. Вага без додаткового кріплення становить приблизно 164 грами, з кріпленням цей показник збільшується до 228 грамів.

 

Інструменти

6 інструментів мультитулу Leatherman Raptor Rescue Tan 832174

  1. Медичні ножиці
  2. Стропоріз
  3. Кільцеріз
  4. Лінійка 5 см
  5. Кисневий ключ
  6. Склобій

     

    Функції

    Кишеньковий мультиінструмент Leatherman Raptor з отвором для темляка

    1. Є отвір для темляка, що дозволяє міцно та надійно прикріпити кишеньковий мультитул до шнура.
    2. Можна використовувати змінний кишеньковий затискач для кріплення мультитула до кишені або петлі ременя. Затискач можна легко зняти, коли потрібно

     

    Що в комплекті?

    Ножиці-мультитул Leatherman Raptor Rescue в коробці з чохлом-кріпленням та кишеньковою кліпсою

    1. Ножиці
    2. Знімна кишенькова кліпса
    3. Чохол-кріплення
    4. Коробка
Вид  Ножиці-мультитул
Тип  Кишеньковий
Кількість інструментів  6
Призначений для  Саду та огороду, Хобі та DIY, Кемпінгу та туризму, Військових, Спецслужб та парамедиків
Система блокування  Є
Матеріал  Нержавіюча сталь 420HC, Склонаповнений нейлон, Карбід
Довжина у складеному стані, мм  127
Довжина в розкладеному стані, мм  203
Довжина леза, мм  48
Загальна товщина, мм  17
Ширина, мм  48
Вага, г  164
Гарантія  25 років Офіційної Гарантії
Вгору